Bio Eric van Praet

Online radio

Ik speelde al DJ setjes op mijn 12 jaar met mijn nonkel, ik heb dus meer dan 30 jaar ervaring met muziek. Als jonge gast kreeg ik ook de smaak te pakken als Radiomaker tijdens de periode van de lokale radio’s in de jaren tachtig en jaren negentig. Dit was vooral in de regio Vilvoorde, zoals bij Radio Moetoen, Dolfijn, Mustang en radio’s rond de rand van Mechelen, Zaventem en Brussel. Ik was meer bepaald gekend om mijn mixen en Remix versies in het programma ‘Hoge Dreunen’. Na mijn huwelijk en de verhuis naar rustigere oorden, stopte de bezigheden als DJ en Radio maken. Tijdens de lange opbouw in het privé leven, was muziek maken en mixen nooit ver weg. Zoals men zegt, eens DJ altijd DJ. Daarom is dit mijn “comeback” in de radio wereld.

You cannot copy content of this page

error: Content is protected !!